BLOG

Ondernemer in het zonnetje: Sushi Chef

7 juni 2022

In september 2020 is Marcello Ceder samen met zijn vrouw Sushi Chef begonnen. Hier kun je de lekkerste verse sushi laten bezorgen of afhalen. Marcello begon zijn carrière in de Japanse keuken bij Sushi Chef in Haarlem. Hij had daardoor ruime ervaring in de horeca, dus wilde hij verder komen in zijn carrière. Daarom is hij nu trotse mede-eigenaar van zijn eigen filiaal.

Waarom steunt Sushi Chef de MeerPas?

Op een dag was Marcello gezellig een bakje koffie aan het drinken met zijn buurman. Hij kwam toen iemand van de MeerPas tegen en raakte in gesprek. Marcello werd erg enthousiast en positief over het idee achter de pas. Daarom heeft hij zich als lokale ondernemer aangesloten.

Marcello hoopt met het steunen van de pas dat er meer klanten in zijn horecazaak zullen komen. Hij vertelt: ‘’Samen werkt het beter, je steunt elkaar als lokale ondernemers.’’ Hierdoor wordt lokaal besteden leuker en ontstaat er meer verbinding. Hoe fijn is dat!

Marcello Ceder eigenaar

‘’Samen werkt het beter, je steunt elkaar als lokale ondernemers.’’

Marcello, mede-eigenaar Sushi Chef

Vanwege de MeerPas en mond-tot-mondreclame krijgt Marcello steeds meer enthousiaste klanten in zijn zaak. Het leukste wat klanten aangeven is dat het bij Sushi Chef Hoofddorp beter is dan ergens anders. Dat komt doordat ze de gerechten pas bereiden op het moment van de bestelling. Ze leveren dus gegarandeerd verse en kwalitatieve producten. Dat maakt Sushi Chef Hoofddorp dan ook zo uniek.

Wat maakt Marcello zo’n trotse eigenaar?

Een horeca onderneming tijdens de coronacrisis starten is niet niks. Dat is precies wat Marcello deed. Daardoor kreeg hij te maken met harde klappen. Denk aan de horeca die tijdelijk moest sluiten. Marcello is dan ook supertrots dat zijn zaak na alle zware coronamaatregelen toch nog overeind staat. Gelukkig kon bezorgen en afhalen nog wel.

Marcello Sushi Chef MeerPas

Als ondernemer van Sushi Chef is Marcello natuurlijk erg gek op Japanse gerechten. Maar omdat hij vaak onvoldoende tijd hiervoor heeft eet hij meestal andere maaltijden. Een broodje shoarma is favoriet of iets lekkers uit de wok. Van uit eten gaan is hij ook niet vies. Als het maar afwisselend is, dan kan hij er echt van genieten.

Als wens voor 2023 geeft Marcello aan dat hij hoopt dat alle corona regels voor de horeca wegblijven. Wanneer alles weer normaal is zullen meer mensen bewust worden van lokaal besteden en sushi bestellen. Hoe mooi is dat!

Stay strong Marcello!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Talitha van Flowers by Talitha

Flowers by Talitha: voor al je bloemen in Vijfhuizen

De MeerPas wordt steeds veelzijdiger! Afgelopen weken hebben we veel nieuwe Haarlemmermeerse ondernemers aangesloten. Een daarvan is Flowers by Talitha in Vijfhuizen. Met je MeerPas koop je hier de mooiste boeketten. Lees snel verder om kennis te maken met ervaren bloemiste en eigenaresse Talitha. Een kwestie van teamwerk Talitha is pas sinds dit jaar eigenaresse

Oude Dykhuys buitenkant

Lekker lokaal uit eten bij het Oude Dykhuys

Met de achternaam van Dijk en een geboorteplek op maar 300 meter afstand van Het Oude Dykhuys was het misschien wel voorbestemd dat Alfred chef-kok en eigenaar zou worden van dit mooie restaurant in Lisserbroek. De ambitie om in de restaurantwereld te werken, zat er in ieder geval al vroeg in. Al op 10-jarige leeftijd

Ondernemer in het zonnetje: Lisa Snijders, Boekhandel Stevens

Lisa Snijders is al 12 jaar het gezicht van Boekhandel Stevens. Samen met Erik van Itterzon runt zij deze prachtige boekwinkel. Daarnaast is ze moeder van 5 kinderen, waarvan ze er 3 zelf op de wereld heeft gezet en 2 cadeau heeft gekregen. Je kan wel zeggen dat ze een bezig bijtje is. Ze komt