Waarom aansluiten bij de MeerPas?

Landelijke (online) cadeaukaarten en -bonnen zijn het meest populaire cadeau om te geven met verjaardagen, valentijn, Moederdag, Vaderdag en met kerst.

Gemiddeld geeft een inwoner in Nederland €85,- uit aan cadeaukaarten. Voor Haarlemmermeer gaat het om 30 miljoen euro aan landelijke cadeaukaarten dat de stad uitvliegt. Dit bedrag komt dus niet bij lokale ondernemers terecht.

Dat is jammer, want lokale ondernemers zijn superbelangrijk voor de lokale samenleving en leefbaarheid in Haarlemmermeer. Het zijn de lokale ondernemers waar je altijd een warm welkom hebt en goede service krijgt. Zij zijn het waar je mooie lokale producten vindt, waar je om de hoek heerlijk kunt eten en vlakbij huis naar het theater, film of muziekoptreden kunt gaan.

Lokale ondernemers zorgen voor (de eerste) baantjes, sponsoren plaatselijke sportclubs en verenigingen en zorgen voor de gezellige versiering en verlichting op straat en onze sociale contacten.

De MeerPas is breed te besteden. Hiermee winkel, eet, drink en vind je ontspanning lokaal. Met de MeerPas laten we geld in Haarlemmermeer rond gaan en niet Haarlemmermeer uitvliegen.

Voordelen voor ondernemers om aan te sluiten bij de MeerPas

De MeerPas zorgt voor meer inkomsten op korte en lange termijn. Sluit je als lokale ondernemer aan en profiteer van het mechanisme om de te besteden gelden vast te houden en rond te laten gaan binnen de regio Haarlemmermeer.

Consumenten met de MeerPas komen dan ook bij jou winkelen, eten, drinken, verzorgen en ontspannen. Met de MeerPas krijg je meer traffic, zichtbaarheid en kans op omzet.

Is dit alles? Nee… maar dit is wel het begin!

De mogelijkheden van de MeerPas gaan veel verder dan alleen de lokale cadeaukaart. Maar we beginnen hier nu wel mee. De MeerPas brengt ondernemers in de regio Haarlemmermeer extra omzet en geeft regio Haarlemmermeer een lokaal alternatief voor de landelijke en online cadeaukaarten.

Video afspelen over Video Thumbnail: Meerpas Ondernemer Rojas

Extra kansen voor lokale ondernemers

Méér met de MeerPas:

De mogelijkheden van de MeerPas gaan veel verder dan alleen de lokale kadobon. Met de MeerPas spelen we ook in op de trend ‘support lokaal’. Natuurlijk wordt de MeerPas niet alleen bij consumenten onder de aandacht gebracht.

Wil je ook profiteren van de jaarlijkse gelden die rondgaan in de regio Haarlemmermeer via de Meerpas?

Wist je dat:

AANSLUITEN is heel simpel

In een paar stappen ben je aangesloten bij de MeerPas en profiteer je van de lokale gelden die rond gaan via deze lokale cadeaubon.

Kosten MeerPas
Aansluiten is gratis. Je betaalt alleen als de MeerPas je omzet brengt.

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We helpen je graag verder!

Verzilveren

Consumenten kunnen het te besteden bedrag op de MeerPas in één keer bij één aangesloten winkel of horecazaak uitgeven, of op verschillende momenten bij diverse aangesloten winkels en zaken. Van de pas kunnen consumenten dus heel vaak genieten en meerdere keren betalen.

Het verzilveren gaat via de CityID Checker op de app, op het web of via een koppeling met je kassa en pinterminal.