BLOG

Ondernemer in het zonnetje: Liefs uit Haarlemmermeer

27 juni 2022

Daniëlle Meijer, oprichter van Liefs uit Haarlemmermeer, is geboren en getogen in Amsterdam. Momenteel woont ze 10+ jaar in Hoofddorp. Naast haar onderneming is ze freelancer marketing en communicatie. Daniëlle begon met het schrijven van een blog over Hoofddorp en heeft dit uiteindelijk uitgebreid naar Haarlemmermeer. Als hardwerkende ondernemer heeft ze inmiddels al veel bereikt met Liefs uit Haarlemmermeer. Iets om trots op te zijn.

Een écht merk in Haarlemmermeer

Toen Daniëlle van Amsterdam naar Hoofddorp verhuisde kreeg ze van veel mensen de vraag waarom ze daar ging wonen en moest ze vaak uitleggen dat Hoofddorp echt wel leuk is. Omdat er nergens (online) een plek te vinden was met leuke dingen om te doen in Haarlemmermeer, besloot Daniëlle Liefs uit Haarlemmermeer te starten. Hiermee kan ze aan anderen laten zien wat Haarlemmermeer zo leuk maakt. Je kunt de leukste dingen vinden om te zien en te doen, tips over mooie plekken, events, hotspots en nog veel meer. Zo ontdek je Haarlemmermeer nog makkelijker en mis je geen nieuwe hotspots. Inmiddels is de blog uitgebreid met een magazine.

Producten Liefs uit Haarlemmermeer

Tevens heeft eigenaresse Daniëlle een webshop opgericht waar ze unieke producten biedt. Deze worden op maat gemaakt en zijn allemaal gerelateerd aan Haarlemmermeer. Klanten zijn zeer positief over de organisatie. Ze geven aan dat het heel uniek is, ze kunnen het nergens anders vinden. En bovenal vinden ze er originele cadeaus om een ander mee te verrassen. Ook als relatiegeschenk doen de producten het goed.

Als doorzettende ondernemer heeft Daniëlle al veel weten te volbrengen. Zo heeft ze in slechts 3 jaar tijd al heel veel bereik gerealiseerd. En haar bedrijf is zelfs echt een merk geworden in Haarlemmermeer, hoe gaaf is dat! Daniëlle vertelt hierover: “Ik heb dit bereikt door heel hard te werken naast een baan en vol te houden. Of nog mooier gezegd: door die stip op de horizon vast te houden.”

Daniëlle Meijer eigenaar

“Ik heb dit bereikt door heel hard te werken naast een baan en vol te houden. Of nog mooier gezegd: door die stip op de horizon vast te houden.”

Daniëlle Meijer, eigenaresse Liefs uit Haarlemmermeer

Waarom een match met de MeerPas?

Doordat Liefs uit Haarlemmermeer een eigen webshop heeft en de MeerPas in haar magazine adverteert ontstond er een match. Bovendien kende Daniëlle de Hoofddorp Winkelstad Giftcard al, omdat ze als freelancer voor het winkelcentrum heeft gewerkt. Ze is nog maar net gestart met de MeerPas, maar ervaart er al wel een heel mooi voordeel mee. Zo heeft Daniëlle extra klantenbereik. De MeerPas is in haar winkel zowel aan te schaffen als te verzilveren. Het is een echt product in de webshop. Ze vindt het belangrijk om aan deze pas bij te dragen, omdat het iets van Haarlemmermeer is. En je moet elkaar steunen als lokale ondernemers.

Stoomgemaal Halfweg

Volgens Daniëlle is het Stoomgemaal Halfweg echt een aanrader, als je in Haarlemmermeer komt. Het is het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal ter wereld. Hoe mooi is dat!

De passie en droom van Daniëlle

Passie fotografie Daniëlle

Daniëlle heeft als passie om te fotograferen, te schrijven en contact te hebben met ondernemers. Dit sluit aan bij haar huidige carrière. De combinatie van deze dingen vindt ze echt leuk. En ze vindt het mooi om van andere ondernemers te horen wat hun passie is. Daarentegen is haar guilty pleasure om heerlijk onderweg in de auto foute muziek te luisteren en mee te zingen.

De wens en droom van Daniëlle voor 2023 is dat ze zich volledig kan richten op Liefs uit Haarlemmermeer. Zo kan ze meer tijd steken in haar missie: de leukste hotspots, ondernemers en events van Haarlemmermeer meer bekendheid geven bij bewoners en bezoekers. Op die manier wordt de regio nog aantrekkelijker en mooier.

Keep it up Daniëlle!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Talitha van Flowers by Talitha

Flowers by Talitha: voor al je bloemen in Vijfhuizen

De MeerPas wordt steeds veelzijdiger! Afgelopen weken hebben we veel nieuwe Haarlemmermeerse ondernemers aangesloten. Een daarvan is Flowers by Talitha in Vijfhuizen. Met je MeerPas koop je hier de mooiste boeketten. Lees snel verder om kennis te maken met ervaren bloemiste en eigenaresse Talitha. Een kwestie van teamwerk Talitha is pas sinds dit jaar eigenaresse

Oude Dykhuys buitenkant

Lekker lokaal uit eten bij het Oude Dykhuys

Met de achternaam van Dijk en een geboorteplek op maar 300 meter afstand van Het Oude Dykhuys was het misschien wel voorbestemd dat Alfred chef-kok en eigenaar zou worden van dit mooie restaurant in Lisserbroek. De ambitie om in de restaurantwereld te werken, zat er in ieder geval al vroeg in. Al op 10-jarige leeftijd

Ondernemer in het zonnetje: Lisa Snijders, Boekhandel Stevens

Lisa Snijders is al 12 jaar het gezicht van Boekhandel Stevens. Samen met Erik van Itterzon runt zij deze prachtige boekwinkel. Daarnaast is ze moeder van 5 kinderen, waarvan ze er 3 zelf op de wereld heeft gezet en 2 cadeau heeft gekregen. Je kan wel zeggen dat ze een bezig bijtje is. Ze komt