BLOG

Visspecialist Marc 100e deelnemer MeerPas

13 juli 2023

Een mooie mijlpaal voor de MeerPas: de Haarlemmermeerse cadeaukaart heeft de 100e ondernemer aangesloten! Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni in winkelcentrum De Symfonie om deze mijlpaal te vieren bij het bedrijf in kwestie, Visspecialist Marc.

Marc Bokhorst en Birgit Cramer van den Boogaart bij Visspecialist Marc

Eigenaar Marc Bokhorst is een geboren en getogen Venneper en een echte Haarlemmermeerse ondernemer. Zijn viszaak in Nieuw-Vennep bestaat alweer vier jaar en als je er nog niet eerder bent geweest, moet je zeker eens een bezoekje plannen. Je haalt hier verse vis, schelp- en schaaldieren: van saladeschotels tot barbecuespiezen en natuurlijk heerlijke Hollandse Nieuwe.

Ook nummer 101

Een leuk weetje: Marc is niet alleen deelnemer 100, maar ook nummer 101! Na het succes van de viszaak besloot Marc zijn tweede onderneming te starten: Mizumi Ramen Bar. Het restaurant aan de Kruisweg in Hoofddorp serveert Japanse noedelsoepen, hapjes, desserts en cocktails in de sfeer van downtown Tokio. Natuurlijk staan er ook Japanse visspecialiteiten, in samenwerking met Visspecialist Marc, op de kaart. Heerlijk smullen dus met je MeerPas bij niet één maar twee nieuwe deelnemers!

Nog meer winkelen, eten en beleven met je MeerPas

De MeerPas is sowieso ontzettend hard aan het groeien. Nog maar een paar maanden geleden stond de teller op zo’n 50 aangesloten ondernemers. En nu kun je je lokale cadeaukaart al bij ruim 100 winkels, restaurants en andere ondernemingen inwisselen.

Heb jij alle nieuwe aanwinsten al ontdekt? Er zitten allerlei soorten ondernemers tussen, zoals een slagerij en een juwelier, maar ook een slaapspecialist. En het leuke is dat ze verspreid zijn over heel Haarlemmermeer: van Abbenes tot Zwanenburg. Echt een veelzijdige cadeaukaart voor een veelzijdige gemeente.

Hoe ga jij je MeerPas besteden? Trakteer jezelf op een visschotel bij Visspecialist Marc of bekijk alle aangesloten ondernemers.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan