BLOG

Visspecialist Marc 100e deelnemer MeerPas

13 juli 2023

Een mooie mijlpaal voor de MeerPas: de Haarlemmermeerse cadeaukaart heeft de 100e ondernemer aangesloten! Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni in winkelcentrum De Symfonie om deze mijlpaal te vieren bij het bedrijf in kwestie, Visspecialist Marc.

Marc Bokhorst en Birgit Cramer van den Boogaart bij Visspecialist Marc

Eigenaar Marc Bokhorst is een geboren en getogen Venneper en een echte Haarlemmermeerse ondernemer. Zijn viszaak in Nieuw-Vennep bestaat alweer vier jaar en als je er nog niet eerder bent geweest, moet je zeker eens een bezoekje plannen. Je haalt hier verse vis, schelp- en schaaldieren: van saladeschotels tot barbecuespiezen en natuurlijk heerlijke Hollandse Nieuwe.

Ook nummer 101

Een leuk weetje: Marc is niet alleen deelnemer 100, maar ook nummer 101! Na het succes van de viszaak besloot Marc zijn tweede onderneming te starten: Mizumi Ramen Bar. Het restaurant aan de Kruisweg in Hoofddorp serveert Japanse noedelsoepen, hapjes, desserts en cocktails in de sfeer van downtown Tokio. Natuurlijk staan er ook Japanse visspecialiteiten, in samenwerking met Visspecialist Marc, op de kaart. Heerlijk smullen dus met je MeerPas bij niet één maar twee nieuwe deelnemers!

Nog meer winkelen, eten en beleven met je MeerPas

De MeerPas is sowieso ontzettend hard aan het groeien. Nog maar een paar maanden geleden stond de teller op zo’n 50 aangesloten ondernemers. En nu kun je je lokale cadeaukaart al bij ruim 100 winkels, restaurants en andere ondernemingen inwisselen.

Heb jij alle nieuwe aanwinsten al ontdekt? Er zitten allerlei soorten ondernemers tussen, zoals een slagerij en een juwelier, maar ook een slaapspecialist. En het leuke is dat ze verspreid zijn over heel Haarlemmermeer: van Abbenes tot Zwanenburg. Echt een veelzijdige cadeaukaart voor een veelzijdige gemeente.

Hoe ga jij je MeerPas besteden? Trakteer jezelf op een visschotel bij Visspecialist Marc of bekijk alle aangesloten ondernemers.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Back to school spullen

Back to school: klaar voor een nieuw hoofdstuk

Het is alweer bijna zover: back to school-tijd. Heb jij al zin om weer naar school (of naar werk) te gaan of wil je er liever nog even niet aan denken? Het is natuurlijk logisch dat je moet wennen aan bepaalde dingen: de wekker zetten, je broodtrommeltje inpakken en je concentratie behouden gedurende de dag.

De ultieme inpaklijst voor jouw zomervakantie

Lig jij in je hoofd al lekker te dobberen in het zwembad, zit je met een cocktail aan de strandbar of ben je de mooiste zandkastelen aan het bouwen? Heerlijk hè, dat vooruitzicht van zomervakantie. Maar als je nog midden in de werkstress zit, het huis netjes wil achterlaten voor vertrek en dan ook nog

Vaderdag vader en zoon

5 tips voor Vaderdag

Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Hoog tijd dus om na te denken over een cadeau om jouw vader, schoonvader of andere vaderfiguur mee te verrassen. En wij denken graag met je mee! Lees snel verder en laat je inspireren door deze leuke vaderdagcadeaus, natuurlijk allemaal te koop bij jou in de buurt.