BLOG

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

8 februari 2023

Psst, het is alweer februari. En dan denk je natuurlijk meteen aan Valentijnsdag… en valentijnscadeaus! Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Wij zetten de beste valentijnscadeaus voor je op een rijtje.

Een schot in de roos

Bloemen doen het altijd goed. Rode rozen staan symbool voor liefde en romantiek en zijn dan ook een hele populaire keuze op Valentijnsdag. Maar er zijn nog veel meer bloemen met een liefdevolle betekenis. Met een bosje dahlia’s zeg je bijvoorbeeld: voor altijd de jouwe. De freesia staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde en heeft ook nog eens een heerlijke geur. Anjers en gerbera’s zijn ook heel geschikt als valentijnscadeau. De lichtrode anjer staat voor bewondering en met gerbera’s laat je zien dat je trots bent op iemand.

Voor mooie bloemen, vazen, accessoires en advies kun je terecht bij BloemenWeijden in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ook Pluk n Bloom in Zwanenburg heeft een ruim assortiment, met naast bloemen ook leuke extraatjes om je valentijnscadeau helemaal compleet te maken. Met deze bloemendoos in hartvorm verover jij zeker het hart van je geliefde!

Stijlvolle valentijnscadeaus om te dragen

Bloemen verwelken en vergaan. Geef je liever iets dat, net als jouw liefde, blijft bestaan? Wat dacht je van een mooi lingeriesetje? LingerieService Marieke Vermaas staat voor je klaar met persoonlijke aandacht, goed advies én prachtige cadeauverpakkingen speciaal voor Valentijnsdag.

Sieraden zijn ook leuk om te geven en om te krijgen op Valentijnsdag. Juwelier de Haas heeft een uitgebreide collectie van topkwaliteit. Zilver, goud, ketting, oorbellen, ring of horloge, je vindt het er allemaal. Tip: In het atelier van Juwelier de Haas kun je een sieraad naar wens laten aanpassen. Laat bijvoorbeeld een lieve boodschap of belangrijke datum op een sieraad graveren en je hebt een perfect valentijnscadeau.

Verleid je Valentijn met een lekker luchtje

Geur is iets heel persoonlijks. Als jij een parfum vindt die goed in de smaak valt, bewijs je dus hoe goed je je geliefde kent. En bovendien denkt de ontvanger van het cadeau bij de geur steeds weer terug aan dit liefdevolle moment. Bezoek Parfumerie Grandeur om een lekker luchtje of een mooie cadeauset uit te kiezen. Of ga naar Drogisterij Parfumerie Splinter en stel zelf een verwenpakketje samen met parfum, douchegel of andere producten.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

MeerPas-Mantelzorg-waardering

MeerPas Mantelzorg Cadeaukaart

Donderdag 10 november was de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een dag om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Zij die zichzelf wegcijferen voor de zorg van een naaste. Namens de gemeente ontvingen alle mantelzorgers in de gemeente Haarlemmermeer waardering voor hun inzet in de vorm van een cadeaukaart. Daar willen we meer van