BLOG

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

9 januari 2024

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast op weg te helpen zetten wij de beste valentijnscadeaus voor je op een rijtje.

Een schot in de roos

Bloemen doen het altijd goed. Rode rozen staan symbool voor liefde en romantiek en zijn dan ook een hele populaire keuze op Valentijnsdag. Maar er zijn nog veel meer bloemen met een liefdevolle betekenis. Met een bosje dahlia’s zeg je bijvoorbeeld: voor altijd de jouwe. De freesia staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde en heeft ook nog eens een heerlijke geur. Anjers en gerbera’s zijn ook heel geschikt als valentijnscadeau. De lichtrode anjer staat voor bewondering en met gerbera’s laat je zien dat je trots bent op iemand.

Voor mooie bloemen, vazen, accessoires en advies kun je terecht bij Ernst van Woerkom Bloemservice in Lijnden. Ook Flowers by Talitha in Vijfhuizen heeft een ruim assortiment, met naast bloemen ook leuke extraatjes om je valentijnscadeau helemaal compleet te maken.

Stijlvolle valentijnscadeaus om te dragen

Bloemen verwelken en vergaan. Geef je liever iets dat, net als jouw liefde, blijft bestaan? Wat dacht je van een mooi lingeriesetje? LingerieService Marieke Vermaas staat voor je klaar met persoonlijke aandacht, goed advies én prachtige cadeauverpakkingen speciaal voor Valentijnsdag.

Sieraden zijn ook leuk om te geven en om te krijgen op Valentijnsdag. Juwelier de Haas heeft een uitgebreide collectie van topkwaliteit. Zilver, goud, ketting, oorbellen, ring of horloge, je vindt het er allemaal. Tip: In het atelier van Juwelier de Haas kun je een sieraad naar wens laten aanpassen. Laat bijvoorbeeld een lieve boodschap of belangrijke datum op een sieraad graveren en je hebt een perfect valentijnscadeau.

Verleid je Valentijn met een lekker luchtje

Geur is iets heel persoonlijks. Als jij een parfum vindt die goed in de smaak valt, bewijs je dus hoe goed je je geliefde kent. En bovendien denkt de ontvanger van het cadeau bij de geur steeds weer terug aan dit liefdevolle moment. Bezoek Parfumerie Grandeur om een lekker luchtje of een mooie cadeauset uit te kiezen. Of ga naar Drogisterij Parfumerie Splinter en stel zelf een verwenpakketje samen met parfum, douchegel of andere producten.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan

feestdagen meerpas cadeaukaart

Verras deze kerst met de MeerPas

Cadeaukaarten zijn ideaal om te geven. Je doet de ontvanger er altijd een plezier mee. Toch twijfelen veel mensen of dit cadeautje ook geschikt is voor onder de boom. Met de kerst wil je het liefst iets bijzonders geven. De MeerPas is een mooi cadeau dat heel Haarlemmermeer goed doet. En met deze ideeën maak