BLOG

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

1 april 2024

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal.

De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers hebben hierin een onmisbare rol. Zij sponsoren lokale clubs, verenigingen en evenementen. Ze zorgen voor gezellige versiering in de winkelstraten. En ze staan altijd voor je klaar met hun goede adviezen, service en producten. Lokaal kopen blijft dus ontzettend belangrijk.

Meer zichtbaarheid lokale ondernemers

Op onze website, socials, in nieuwsbrieven en andere media laten we je regelmatig kennismaken met de aangesloten ondernemers van de MeerPas. En dat worden er steeds meer. Een jaar geleden had de cadeaukaart nog minder dan 50 deelnemers. Inmiddels zijn dat er meer dan 125, verspreid over heel de gemeente.

Heel Haarlemmermeer kiest MeerPas

Cadeaukaarten zijn heel populair om te geven met bijvoorbeeld verjaardagen en de feestdagen. De MeerPas laat zien dat je niet voor een cadeaubon van een grote keten of webshop hoeft te kiezen. Dit lokale alternatief biedt de ontvanger alle keuzevrijheid en is goed voor de lokale gemeenschap. Steeds meer bedrijven ontdekken dit ook. Afgelopen jaar gaven verschillende Haarlemmermeerse ondernemers en ook de gemeente hun medewerkers een MeerPas als eindejaarsgeschenk.

Samen sterk voor lokaal

Een van de successen van het afgelopen jaar is de nauwe samenwerking met Liefs uit Haarlemmermeer. Met lokale tips en nieuwtjes is dit platform dé bestemming voor al het leuks uit de gemeente. MeerPas-ondernemers kunnen een speciaal plekje krijgen in het magazine en op de website. Liefs uit Haarlemmermeer is ook een verkooppunt van de MeerPas en andere originele Haarlemmermeerse producten. De MeerPas zoekt doorlopend de samenwerking met lokale partners op om meer lokale verbinding te realiseren.

Winactie MeerPas 2 jaar

Samen met MeerPas-ondernemer Wen’s Tas geven we twee WoodWick Ellipse-kaarsen weg om onze verjaardag te vieren! Wil jij ook zo’n prachtige geurkaars winnen?

👉 Ga snel naar de winactie (GESLOTEN)

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

liefs uit haarlemmermeer artikel john

Liefs uit Haarlemmermeer en MeerPas

Deze maand verscheen nummer 5 van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van de MeerPas, door de ogen van John. Hij vertelt hoe hij het idee van een lokale cadeaukaart is ontstaan en waarom hij zich verbonden voelt met Haarlemmermeer. Maak kennis met John John Keunen is de

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan