BLOG

De leukste tips voor Pasen 2023

28 maart 2023

Het is je vast niet ontgaan: Pasen 2023 komt eraan. Waar kijk jij het meest naar uit? Het lange weekend, de chocolade-eitjes, gezellige activiteiten met de familie… Lees snel verder als je nog wel wat leuke en lekkere inspiratie kunt gebruiken.

Alles voor Pasen 2023

Pasen bij jou thuis? HEMA heeft alles in huis om er een leuk feest van te maken, of je nu een ontbijt, brunch of diner organiseert. Een tafelkleed, servetten, eierdopjes en eierwarmers? Check! Hangertjes om de paastak te versieren? Keuze genoeg. En het is natuurlijk geen Pasen zonder eieren. Neem een verfmolentje mee om eieren te beschilderen, zodat jij extra blije eitjes op tafel zet. Of ga voor de chocoladevariant. De paaseitjes met tompoucesmaak moet je echt proberen!

Je kunt met je MeerPas terecht bij HEMA Hoofddorp Polderplein en Floriande.

De lekkerste paasborrel

Organiseer jij dit jaar een paasborrel? Maak het jezelf gemakkelijk met een borrelplank van Dennis Delicious: heerlijke hapjes en een blikvanger op je tafel. De delicatessenwinkel in Badhoevedorp heeft ook frisse voorjaarswijnen uit de Provence voor erbij. En wist je dat ook alle smaken paaseitjes van Leonidas in de winkel liggen? Zo heb je in één keer alles in huis voor je paasborrel!

Bierliefhebbers op bezoek? Maak je borrel extra feestelijk met een PaasIJ. Krachtig, blond en lokaal gebrouwen. Je haalt dit biertje bij Drinkhut in Nieuw-Vennep.

Bijna te mooi om op te eten

Ben jij meer van de zoete traktaties? Ook dan is er genoeg keuze voor Pasen 2023. Of misschien zelfs wel te veel keuze! De vitrines van de lokale bakker en patisserie liggen vol met kunstwerkjes die bijna te mooi zijn om op te eten. Moeite met kiezen? Dit zijn een paar van onze favorieten voor Pasen 2023:

  • Vrolijke gele mergpijp met een paasnestje erop bij Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen
  • Prachtige paastaart versierd als een kip van Patisserie Rogier in Hoofddorp
  • Frisse limoncellovlaai versierd met paaseitjes bij Multivlaai in Hoofddorp

Kom nu al in de paasstemming met de kids

Kunnen jouw kinderen niet wachten tot Pasen? Dat snappen wij heel goed. Die paaseitjes liggen al weken in de winkels en misschien ook wel in huis. En dat lange weekend is natuurlijk een lekker vooruitzicht.

Het centrum van Nieuw-Vennep organiseert een leuke paaspuzzel om nu alvast in de paasstemming te komen. Vennie de beer heeft op allerlei plekken in het centrum een foto gemaakt. Bij elke plek hoort een letter. Vind alle letters en raad het juiste woord. Dan maak je kans op mooie paasprijzen en een MeerPas.

Lees snel meer over de paaspuzzel en stuur je antwoord op tijd in. De winnaar wordt 8 april bekendgemaakt.

Vrolijk Pasen namens de MeerPas!

Gele tulpen Pasen 2023

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan