BLOG

Back to school: klaar voor een nieuw hoofdstuk

17 augustus 2023

Het is alweer bijna zover: back to school-tijd. Heb jij al zin om weer naar school (of naar werk) te gaan of wil je er liever nog even niet aan denken? Het is natuurlijk logisch dat je moet wennen aan bepaalde dingen: de wekker zetten, je broodtrommeltje inpakken en je concentratie behouden gedurende de dag. Maar gelukkig zijn er ook genoeg dingen die het nieuwe schooljaar leuk maken.

Vrolijke back to school-spullen

Jouw school- of werkdag begint altijd goed als je ‘s ochtends een vrolijke waterfles of koffiebeker op je bureau zet en je favoriete notitieboek en bijpassende pennen erbij pakt. De beste back to school-campus in Haarlemmermeer is die van HEMA. Je vindt er schoolspullen en kantoorartikelen in allerlei stijlen en kleuren: van rustgevende grafische prints tot grappige cartoons. Bestel een complete set online of ga langs bij jouw HEMA in Nieuw-Vennep, Floriande of Winkelcentrum Vier Meren.

Van strandboeken naar boekverslagen

Heb jij ook zo lekker veel gelezen tijdens de zomervakantie? Met een avontuurlijk, spannend of grappig boek op het strand, in de tuin of gewoon op de bank, dat is pas ontspannen. En waarom zou je daarmee stoppen als het weer tijd is om naar school of werk te gaan? Juist nu kun je die momenten van ontspanning perfect gebruiken. En als je voor school een boekverslag moet maken of gaat lezen voor de lijst, sla je twee vliegen in één klap. Je lokale boekverkopers van Boekhandel Jaspers en Boekhandel Stevens staan voor je klaar met de leukste boeken en tips.

Leuk vooruitzicht

Heb je af en toe toch nog wat moeite om de dag door te komen, zorg er dan voor dat je iets leuks hebt om naar uit te kijken. Je kunt nu al beginnen met het maken van plannen voor het weekend of de volgende vakantie. Want voor je het weet, is het alweer herfstvakantie en voorpret is de leukste pret. Wat dacht je van een avondje uit eten?

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

De ultieme inpaklijst voor jouw zomervakantie

Lig jij in je hoofd al lekker te dobberen in het zwembad, zit je met een cocktail aan de strandbar of ben je de mooiste zandkastelen aan het bouwen? Heerlijk hè, dat vooruitzicht van zomervakantie. Maar als je nog midden in de werkstress zit, het huis netjes wil achterlaten voor vertrek en dan ook nog

Marc Bokhorst en Birgit Cramer van den Boogaart bij Visspecialist Marc

Visspecialist Marc 100e deelnemer MeerPas

Een mooie mijlpaal voor de MeerPas: de Haarlemmermeerse cadeaukaart heeft de 100e ondernemer aangesloten! Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni in winkelcentrum De Symfonie om deze mijlpaal te vieren bij het bedrijf in kwestie, Visspecialist Marc. Eigenaar Marc Bokhorst is een geboren en getogen Venneper en een echte Haarlemmermeerse

Vaderdag vader en zoon

5 tips voor Vaderdag

Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Hoog tijd dus om na te denken over een cadeau om jouw vader, schoonvader of andere vaderfiguur mee te verrassen. En wij denken graag met je mee! Lees snel verder en laat je inspireren door deze leuke vaderdagcadeaus, natuurlijk allemaal te koop bij jou in de buurt.