BLOG

Wat geef jij je moeder op Moederdag?

25 april 2023

Op 14 mei 2023 is het weer Moederdag! De dag waarop jij je moeder lekker in het zonnetje zet met een bosje bloemen, een doosje bonbons, haar favoriete douchegel… Heb je alles al een keer gegeven en vind je dat jouw moeder een origineel cadeau verdient? Geef je moeder dan dit jaar een MeerPas, dé Haarlemmermeerse cadeaukaart. Dit cadeau valt gegarandeerd in de smaak, want met de MeerPas geef je oneindig veel mogelijkheden. Alleen het beste voor jouw allerliefste moeder!

Geef je moeder een verwenmomentje

Is jouw moeder ook altijd zo druk in de weer? Geef haar deze Moederdag dan een welverdiende pauze. Met de MeerPas kan je moeder zichzelf trakteren op een verwenmomentje. Bijvoorbeeld een rustgevende behandeling of heerlijke massage bij Gewoon Mooy. Of misschien is ze al een tijdje van plan om een afspraak te maken bij Hairforce 1 voor een nieuwe voorjaarscoupe. Dan is jouw moederdagcadeau net dat extra zetje dat ze nodig heeft om die me-time te plannen.

Geef je moeder een avondje uit

Je moeder kan de MeerPas ook gebruiken om lekker uit eten te gaan. Gezellig met jou, met een vriendin of misschien zelfs met haar eigen moeder. Er zijn al 20 Haarlemmermeerse horecagelegenheden om uit te kiezen en er komen er steeds meer bij. Van snacks tot sushi en van Abbenes tot Zwanenburg. Met deze cadeaukaart gaat jouw moeder lekker smullen bij haar favoriete restaurant. Of ze ontdekt haar nieuwe lievelingsrestaurant!

Geef je moeder een vernieuwd interieur

De cadeaukaart heeft ook genoeg mogelijkheden voor alle moeders die graag met hun interieur bezig zijn. Je moeder kan met haar moederdagcadeau bijvoorbeeld shoppen bij linnenspeciaalzaak Meer dan Goed. Hier vindt ze knusse plaids voor op de bank, badmatten met een luxe uitstraling, vrolijke pannenlappen om de keuken mee op te fleuren en nog veel meer.

Moederdag vol mogelijkheden

Geef deze Moederdag keuzevrijheid met de MeerPas. Je koopt de cadeaukaart eenvoudig online of in de winkel bij een van de verkooppunten. Schrijf er een lieve boodschap bij en jouw moederdagcadeau is geregeld. We hopen dat je in deze blog wat goede tips hebt gelezen om te delen met je moeder wanneer je haar cadeautje geeft!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan

feestdagen meerpas cadeaukaart

Verras deze kerst met de MeerPas

Cadeaukaarten zijn ideaal om te geven. Je doet de ontvanger er altijd een plezier mee. Toch twijfelen veel mensen of dit cadeautje ook geschikt is voor onder de boom. Met de kerst wil je het liefst iets bijzonders geven. De MeerPas is een mooi cadeau dat heel Haarlemmermeer goed doet. En met deze ideeën maak