BLOG

Wat geef jij je moeder op Moederdag?

25 april 2023

Op 14 mei 2023 is het weer Moederdag! De dag waarop jij je moeder lekker in het zonnetje zet met een bosje bloemen, een doosje bonbons, haar favoriete douchegel… Heb je alles al een keer gegeven en vind je dat jouw moeder een origineel cadeau verdient? Geef je moeder dan dit jaar een MeerPas, dé Haarlemmermeerse cadeaukaart. Dit cadeau valt gegarandeerd in de smaak, want met de MeerPas geef je oneindig veel mogelijkheden. Alleen het beste voor jouw allerliefste moeder!

Geef je moeder een verwenmomentje

Is jouw moeder ook altijd zo druk in de weer? Geef haar deze Moederdag dan een welverdiende pauze. Met de MeerPas kan je moeder zichzelf trakteren op een verwenmomentje. Bijvoorbeeld een rustgevende behandeling of heerlijke massage bij Gewoon Mooy. Of misschien is ze al een tijdje van plan om een afspraak te maken bij Hairforce 1 voor een nieuwe voorjaarscoupe. Dan is jouw moederdagcadeau net dat extra zetje dat ze nodig heeft om die me-time te plannen.

Geef je moeder een avondje uit

Je moeder kan de MeerPas ook gebruiken om lekker uit eten te gaan. Gezellig met jou, met een vriendin of misschien zelfs met haar eigen moeder. Er zijn al 20 Haarlemmermeerse horecagelegenheden om uit te kiezen en er komen er steeds meer bij. Van snacks tot sushi en van Abbenes tot Zwanenburg. Met deze cadeaukaart gaat jouw moeder lekker smullen bij haar favoriete restaurant. Of ze ontdekt haar nieuwe lievelingsrestaurant!

Geef je moeder een vernieuwd interieur

De cadeaukaart heeft ook genoeg mogelijkheden voor alle moeders die graag met hun interieur bezig zijn. Je moeder kan met haar moederdagcadeau bijvoorbeeld shoppen bij linnenspeciaalzaak Meer dan Goed. Hier vindt ze knusse plaids voor op de bank, badmatten met een luxe uitstraling, vrolijke pannenlappen om de keuken mee op te fleuren en nog veel meer.

Moederdag vol mogelijkheden

Geef deze Moederdag keuzevrijheid met de MeerPas. Je koopt de cadeaukaart eenvoudig online of in de winkel bij een van de verkooppunten. Schrijf er een lieve boodschap bij en jouw moederdagcadeau is geregeld. We hopen dat je in deze blog wat goede tips hebt gelezen om te delen met je moeder wanneer je haar cadeautje geeft!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

liefs uit haarlemmermeer artikel john

Liefs uit Haarlemmermeer en MeerPas

Deze maand verscheen nummer 5 van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van de MeerPas, door de ogen van John. Hij vertelt hoe hij het idee van een lokale cadeaukaart is ontstaan en waarom hij zich verbonden voelt met Haarlemmermeer. Maak kennis met John John Keunen is de

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast