BLOG

MeerPas Mantelzorg Cadeaukaart

18 november 2022

Donderdag 10 november was de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een dag om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Zij die zichzelf wegcijferen voor de zorg van een naaste. Namens de gemeente ontvingen alle mantelzorgers in de gemeente Haarlemmermeer waardering voor hun inzet in de vorm van een cadeaukaart. Daar willen we meer van weten!

In feite zijn we allemaal wel eens mantelzorger. Voor je lief, je kind, vriend(in) of (schoon)ouders die een keer ziek zijn. De grens ligt tussen een keer je gebruikelijke hulp bieden en intensief ondersteunen.

Hiermee doet de gemeente 2x goed. Ze geeft niet alleen de onmisbare mantelzorger een steuntje in de rug maar ook de lokale ondernemers. De MeerPas is een lokale cadeaukaart die te besteden is bij ruim 50 Haarlemmermeerse ondernemers en daarmee winkel, eet, drink en vind je ontspanning lokaal. Zo blijft het geld in de gemeente en vliegt het Haarlemmermeer niet uit. Een win-win situatie!

Naast de Mantelzorg Cadeaukaart ontvingen de mantelzorgers iets extra’s: de HoofddorpPas. Met deze kortingspas profiteer je van vele kortingen bij meer dan 200 lokale ondernemers.

Ben je ondernemer in Haarlemmermeer en heb je interesse om de MeerPas te verkopen of wil je de MeerPas accepteren in jouw winkel? Aansluiten is gratis. Je betaalt alleen als de MeerPas je omzet brengt.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Back to school spullen

Back to school: klaar voor een nieuw hoofdstuk

Het is alweer bijna zover: back to school-tijd. Heb jij al zin om weer naar school (of naar werk) te gaan of wil je er liever nog even niet aan denken? Het is natuurlijk logisch dat je moet wennen aan bepaalde dingen: de wekker zetten, je broodtrommeltje inpakken en je concentratie behouden gedurende de dag.

De ultieme inpaklijst voor jouw zomervakantie

Lig jij in je hoofd al lekker te dobberen in het zwembad, zit je met een cocktail aan de strandbar of ben je de mooiste zandkastelen aan het bouwen? Heerlijk hè, dat vooruitzicht van zomervakantie. Maar als je nog midden in de werkstress zit, het huis netjes wil achterlaten voor vertrek en dan ook nog

Marc Bokhorst en Birgit Cramer van den Boogaart bij Visspecialist Marc

Visspecialist Marc 100e deelnemer MeerPas

Een mooie mijlpaal voor de MeerPas: de Haarlemmermeerse cadeaukaart heeft de 100e ondernemer aangesloten! Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni in winkelcentrum De Symfonie om deze mijlpaal te vieren bij het bedrijf in kwestie, Visspecialist Marc. Eigenaar Marc Bokhorst is een geboren en getogen Venneper en een echte Haarlemmermeerse