BLOG

MeerPas Mantelzorg Cadeaukaart

18 november 2022

Donderdag 10 november was de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een dag om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Zij die zichzelf wegcijferen voor de zorg van een naaste. Namens de gemeente ontvingen alle mantelzorgers in de gemeente Haarlemmermeer waardering voor hun inzet in de vorm van een cadeaukaart. Daar willen we meer van weten!

In feite zijn we allemaal wel eens mantelzorger. Voor je lief, je kind, vriend(in) of (schoon)ouders die een keer ziek zijn. De grens ligt tussen een keer je gebruikelijke hulp bieden en intensief ondersteunen.

Hiermee doet de gemeente 2x goed. Ze geeft niet alleen de onmisbare mantelzorger een steuntje in de rug maar ook de lokale ondernemers. De MeerPas is een lokale cadeaukaart die te besteden is bij ruim 50 Haarlemmermeerse ondernemers en daarmee winkel, eet, drink en vind je ontspanning lokaal. Zo blijft het geld in de gemeente en vliegt het Haarlemmermeer niet uit. Een win-win situatie!

Naast de Mantelzorg Cadeaukaart ontvingen de mantelzorgers iets extra’s: de HoofddorpPas. Met deze kortingspas profiteer je van vele kortingen bij meer dan 200 lokale ondernemers.

Ben je ondernemer in Haarlemmermeer en heb je interesse om de MeerPas te verkopen of wil je de MeerPas accepteren in jouw winkel? Aansluiten is gratis. Je betaalt alleen als de MeerPas je omzet brengt.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

liefs uit haarlemmermeer artikel john

Liefs uit Haarlemmermeer en MeerPas

Deze maand verscheen nummer 5 van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van de MeerPas, door de ogen van John. Hij vertelt hoe hij het idee van een lokale cadeaukaart is ontstaan en waarom hij zich verbonden voelt met Haarlemmermeer. Maak kennis met John John Keunen is de

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast