BLOG

MeerPas Mantelzorg Cadeaukaart

18 november 2022

Donderdag 10 november was de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een dag om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Zij die zichzelf wegcijferen voor de zorg van een naaste. Namens de gemeente ontvingen alle mantelzorgers in de gemeente Haarlemmermeer waardering voor hun inzet in de vorm van een cadeaukaart. Daar willen we meer van weten!

In feite zijn we allemaal wel eens mantelzorger. Voor je lief, je kind, vriend(in) of (schoon)ouders die een keer ziek zijn. De grens ligt tussen een keer je gebruikelijke hulp bieden en intensief ondersteunen.

Hiermee doet de gemeente 2x goed. Ze geeft niet alleen de onmisbare mantelzorger een steuntje in de rug maar ook de lokale ondernemers. De MeerPas is een lokale cadeaukaart die te besteden is bij ruim 50 Haarlemmermeerse ondernemers en daarmee winkel, eet, drink en vind je ontspanning lokaal. Zo blijft het geld in de gemeente en vliegt het Haarlemmermeer niet uit. Een win-win situatie!

Naast de Mantelzorg Cadeaukaart ontvingen de mantelzorgers iets extra’s: de HoofddorpPas. Met deze kortingspas profiteer je van vele kortingen bij meer dan 200 lokale ondernemers.

Ben je ondernemer in Haarlemmermeer en heb je interesse om de MeerPas te verkopen of wil je de MeerPas accepteren in jouw winkel? Aansluiten is gratis. Je betaalt alleen als de MeerPas je omzet brengt.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, het is alweer februari. En dan denk je natuurlijk meteen aan Valentijnsdag… en valentijnscadeaus! Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Wij zetten de beste valentijnscadeaus voor je op een rijtje.