BLOG

Verras deze kerst met de MeerPas

6 december 2023

Cadeaukaarten zijn ideaal om te geven. Je doet de ontvanger er altijd een plezier mee. Toch twijfelen veel mensen of dit cadeautje ook geschikt is voor onder de boom. Met de kerst wil je het liefst iets bijzonders geven. De MeerPas is een mooi cadeau dat heel Haarlemmermeer goed doet. En met deze ideeën maak je jouw kerstgeschenk extra origineel.

Lokaal kerstpakket

Maak zelf een kerstpakket gevuld met delicatessen van de Haarlemmermeerse ondernemers. Met een MeerPas erbij heb je het ultieme lokale kerstcadeau. Wat je precies in het pakketje stopt, kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan lekkers van deze lokale ondernemers:

  • Streekwinkel Bij Tien verkoopt allerlei mooie lokale producten, zoals jam, siropen, honing en sappen.
  • De met goud bekroonde kerstkransjes van Bakker Gerard mogen niet ontbreken.
  • Of zoek wat hartige lekkernijen uit bij Deli 5, zoals tapenade of zelfgebrande noten.

Themacadeau met de MeerPas

Misschien is de persoon aan wie je een kerstcadeau wilt geven een fanatieke hardloper. Verzamel wat kleine cadeautjes, zoals een powerbar, een reflecterende armband of sportsokken. Met de MeerPas en jouw tips om deze te besteden, zoals Runnercoach, kan de ontvanger zelf de perfecte accessoires uitzoeken. 

Schrijf een lijstje met jouw favoriete leesboeken én aangesloten boekhandels om samen met een MeerPas aan de boekenliefhebber in jouw familie te geven. Of combineer de cadeaukaart met een lekkere douche- of badolie, een gezichtsmasker en informatie over de beste wellness- en beautysalons in de buurt. Zo kun je voor iedereen wel iets bedenken!

MeerPas kopen

Hoe groot, klein, uitgebreid of eenvoudig jouw cadeau ook is, het is de gedachte die telt. Door een cadeaukaart aan te vullen met een lieve kerstwens, een persoonlijk gedicht of een zelfgemaakte kerstkaart, laat jij zien dat je om die persoon geeft.

Wil jij deze kerst iemand verrassen met een MeerPas? Je kunt de lokale cadeaukaart eenvoudig bestellen op onze website. Of haal hem in de winkel. Met ruim tien verkooppunten verspreid over Vijfhuizen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast

Groep vrienden in café

Goede voornemens: de MeerPas-editie

Goede voornemens: een traditie die ongeveer 4000 jaar geleden is begonnen. In deze tijd leefden de Babyloniërs, die tijdens hun nieuwjaarsvieringen een belofte deden aan de goden. Ze spraken bijvoorbeeld af om geleende voorwerpen terug te geven of al hun schulden af te betalen. Voor ons is de jaarwisseling het moment om een belofte aan