BLOG

5 tips voor Vaderdag

5 juni 2023

Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Hoog tijd dus om na te denken over een cadeau om jouw vader, schoonvader of andere vaderfiguur mee te verrassen. En wij denken graag met je mee! Lees snel verder en laat je inspireren door deze leuke vaderdagcadeaus, natuurlijk allemaal te koop bij jou in de buurt.

Alles voor de barbecue

Je vader in het zonnetje zetten doe je letterlijk en figuurlijk met een cadeautje voor de barbecue. Misschien staat jouw vader liever niet in de keuken, maar de buitenkeuken, dat is een ander verhaal. Een aangenaam temperatuurtje, die heerlijke geur en natuurlijk de lekkere gerechten die van de grill komen. Wat heb je nog meer nodig voor de perfecte zomeravond? Bij IXIXI Wat jij niet ziet vind je van alles om het barbecueën nog leuker te maken, van houten barbecuespatels met grappige teksten erop tot boeken met de lekkerste barbecuerecepten.

Gezellig lunchen op Vaderdag

Een van de beste vaderdagcadeaus is natuurlijk qualitytime met elkaar. Trakteer jouw vader op een gezellige lunch, bijvoorbeeld bij Café Restaurant Pelikaan in Badhoevedorp. Het is hier heerlijk vertoeven aan het water en op de kaart staan lekkere broodjes, burgers en pannenkoeken. Bovendien zit het restaurant vlak bij het Amsterdamse Bos, zodat je voor of na de lunch nog een mooie boswandeling kunt maken.

Geef een goed boek

Kan jouw vader heerlijk tot rust komen met een boek? Voor de vaders die van spanning houden, is “Musserts schaduw” een goede tip. De historische thriller van John Kuipers heeft onlangs de Gouden Strop gewonnen, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek van het jaar. Ook een aanrader is “Kees van der Spek, Beroep: avonturier”, waarin Van der Spek vertelt over de spannende, vreemde en grappige avonturen die hij heeft meegemaakt tijdens de reizen voor zijn tv-programma’s. Deze boeken en meer koop je bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp of Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp.

Een lekker bakkie

De dag van jouw vader begint goed met een kop koffie, en al helemaal met de koffie die jij speciaal voor hem hebt uitgezocht. De medewerkers van Simon Lévelt helpen je graag om een cadeau te vinden. Kies een kant-en-klaar proefpakket of stel zelf een smaakvol pakket samen met bijvoorbeeld koffiesiroop of chocolade. Is jouw vader geen koffieliefhebber maar wel een theeleut? De winkel heeft ook een ruim assortiment thee uit theetuinen van over de hele wereld.

De leukste cadeaukaart van Haarlemmermeer

Natuurlijk kun jij je vader ook blij maken met een cadeaukaart, zodat hij zelf iets leuks kan kopen of doen. Koop de MeerPas online of bij een van de verkooppunten. Met meer dan 100 aangesloten ondernemers in heel Haarlemmermeer zit er altijd wel iets leuks voor jouw vader tussen.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

liefs uit haarlemmermeer artikel john

Liefs uit Haarlemmermeer en MeerPas

Deze maand verscheen nummer 5 van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van de MeerPas, door de ogen van John. Hij vertelt hoe hij het idee van een lokale cadeaukaart is ontstaan en waarom hij zich verbonden voelt met Haarlemmermeer. Maak kennis met John John Keunen is de

MeerPas 2 Jaar

Al twee jaar meer lokale verbinding met MeerPas

We blazen twee kaarsjes uit! In 2022 lanceerden de regio Haarlemmermeer en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen de MeerPas. De lokale cadeaukaart was voor veel ondernemers een welkom steuntje in de rug na de coronaperiode. Twee jaar later staan die lokale ondernemers nog steeds centraal. De MeerPas versterkt de lokale verbinding in heel Haarlemmermeer. Ondernemers

romantisch-diner-voor-twee-met-Valentijnsdag Haarlemmermeer

Hier vind je de mooiste valentijnscadeaus

Psst, nog even en het is februari. En dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Heb jij al iets uitgezocht voor je nieuwe liefde of de partner met wie je al jaren samen bent? Of krijg je al stress als je eraan denkt? Geen zorgen! Je hebt nog even de tijd en om je alvast