BLOG

5 tips voor Vaderdag

5 juni 2023

Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Hoog tijd dus om na te denken over een cadeau om jouw vader, schoonvader of andere vaderfiguur mee te verrassen. En wij denken graag met je mee! Lees snel verder en laat je inspireren door deze leuke vaderdagcadeaus, natuurlijk allemaal te koop bij jou in de buurt.

Alles voor de barbecue

Je vader in het zonnetje zetten doe je letterlijk en figuurlijk met een cadeautje voor de barbecue. Misschien staat jouw vader liever niet in de keuken, maar de buitenkeuken, dat is een ander verhaal. Een aangenaam temperatuurtje, die heerlijke geur en natuurlijk de lekkere gerechten die van de grill komen. Wat heb je nog meer nodig voor de perfecte zomeravond? Bij IXIXI Wat jij niet ziet vind je van alles om het barbecueën nog leuker te maken, van houten barbecuespatels met grappige teksten erop tot boeken met de lekkerste barbecuerecepten.

Gezellig lunchen op Vaderdag

Een van de beste vaderdagcadeaus is natuurlijk qualitytime met elkaar. Trakteer jouw vader op een gezellige lunch, bijvoorbeeld bij Café Restaurant Pelikaan in Badhoevedorp. Het is hier heerlijk vertoeven aan het water en op de kaart staan lekkere broodjes, burgers en pannenkoeken. Bovendien zit het restaurant vlak bij het Amsterdamse Bos, zodat je voor of na de lunch nog een mooie boswandeling kunt maken.

Geef een goed boek

Kan jouw vader heerlijk tot rust komen met een boek? Voor de vaders die van spanning houden, is “Musserts schaduw” een goede tip. De historische thriller van John Kuipers heeft onlangs de Gouden Strop gewonnen, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek van het jaar. Ook een aanrader is “Kees van der Spek, Beroep: avonturier”, waarin Van der Spek vertelt over de spannende, vreemde en grappige avonturen die hij heeft meegemaakt tijdens de reizen voor zijn tv-programma’s. Deze boeken en meer koop je bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp of Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp.

Een lekker bakkie

De dag van jouw vader begint goed met een kop koffie, en al helemaal met de koffie die jij speciaal voor hem hebt uitgezocht. De medewerkers van Simon Lévelt helpen je graag om een cadeau te vinden. Kies een kant-en-klaar proefpakket of stel zelf een smaakvol pakket samen met bijvoorbeeld koffiesiroop of chocolade. Is jouw vader geen koffieliefhebber maar wel een theeleut? De winkel heeft ook een ruim assortiment thee uit theetuinen van over de hele wereld.

De leukste cadeaukaart van Haarlemmermeer

Natuurlijk kun jij je vader ook blij maken met een cadeaukaart, zodat hij zelf iets leuks kan kopen of doen. Koop de MeerPas online of bij een van de verkooppunten. Met meer dan 100 aangesloten ondernemers in heel Haarlemmermeer zit er altijd wel iets leuks voor jouw vader tussen.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Back to school spullen

Back to school: klaar voor een nieuw hoofdstuk

Het is alweer bijna zover: back to school-tijd. Heb jij al zin om weer naar school (of naar werk) te gaan of wil je er liever nog even niet aan denken? Het is natuurlijk logisch dat je moet wennen aan bepaalde dingen: de wekker zetten, je broodtrommeltje inpakken en je concentratie behouden gedurende de dag.

De ultieme inpaklijst voor jouw zomervakantie

Lig jij in je hoofd al lekker te dobberen in het zwembad, zit je met een cocktail aan de strandbar of ben je de mooiste zandkastelen aan het bouwen? Heerlijk hè, dat vooruitzicht van zomervakantie. Maar als je nog midden in de werkstress zit, het huis netjes wil achterlaten voor vertrek en dan ook nog

Marc Bokhorst en Birgit Cramer van den Boogaart bij Visspecialist Marc

Visspecialist Marc 100e deelnemer MeerPas

Een mooie mijlpaal voor de MeerPas: de Haarlemmermeerse cadeaukaart heeft de 100e ondernemer aangesloten! Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni in winkelcentrum De Symfonie om deze mijlpaal te vieren bij het bedrijf in kwestie, Visspecialist Marc. Eigenaar Marc Bokhorst is een geboren en getogen Venneper en een echte Haarlemmermeerse