BLOG

7x terrastips in Haarlemmermeer

6 augustus 2023

Tijd om een terrasje te pakken? Of je nu gaat voor koffie, een uitgebreide lunch, een gezellig diner of gewoon een borrel, op een terras met de warme zonnestralen op je huid smaakt alles beter. Waar je ook trek in hebt, bij deze MeerPas-ondernemers zit je goed.

Fort NOXX Hoofddorp

Lekker eten en drinken? Check. Op een unieke locatie? Dubbelcheck! Vanaf het terras van Fort NOXX geniet je van de tuin met wel honderden plantjes, maar liefst 160 m2 aan parasols, uitzicht op Korenmolen De Eersteling en natuurlijk het fort zelf.

Lowietje aan de Kaag Abbenes

Houd je van bootjes kijken, dan is het drijvende terras van Lowietje aan de Kaag de perfecte plek voor jou. Kom tot rust terwijl de boten voorbij varen en geniet van de gastvrijheid, de gulle porties en de groene omgeving.

Orries Nieuw-Vennep

Bij Orries zit je niet alleen overdag in het zonnetje, maar ook ‘s avonds heel gezellig op de loungebanken, onder de parasols met verlichting. Orries staat bekend om zijn biefstuk, maar op de kaart staan talloze mooie vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Restaurant De Pelikaan Badhoevedorp

Restaurant De Pelikaan heeft niet alleen een terras aan het water maar ook een sfeervolle tuin waar je heerlijk kunt zitten. Kies jij voor een lekkere lunch, borrelhap of avondmaaltijd? Vanaf dit restaurant zit je ook zo bij het het Amsterdamse bos. Perfect als je na (of voor) je terrasbezoek nog een boswandeling wilt maken.

IJzerbar Hoofddorp

IJzerbar serveert, zoals de naam al zegt, ijzer. Gerechten die rijk zijn aan ijzer, welteverstaan. En tijdens het terrasseizoen betekent dat Oyster Hours. Tussen 16.00 en 18.00 uur de beste oesters, bubbels en cocktails op het zonovergoten terras.

Restaurant Elders Hoofddorp

Aan het levendige Burgemeester van Stamplein geniet je bij Restaurant Elders van de gezellige en informele sfeer. Lekker op het zonnige terras met koffie en appeltaart of een smulplateau met een speciaalbiertje.

Traverse House Hoofddorp

Voor een terras in Zuid-Amerikaanse sferen ga je naar Traverse Steakhouse met culinaire gerechten en een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails. Bovendien zit je hier in het hart van Hoofddorp, dus je kunt lekker mensen kijken vanaf het terras.

Iemand een terrasbezoek cadeau geven? Geef de MeerPas!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Kleding shoppen bij Studio Present Haarlemmermeer

3 keer kleding shoppen met je MeerPas

Nieuwe kleren nodig? Of je nu een groot feest hebt, gaat solliciteren voor een nieuwe baan of je kledingkast wilt vullen met looks voor het nieuwe seizoen, er zijn genoeg redenen om een dagje te gaan kleding shoppen. En het winkelen wordt nog leuker als je kunt betalen met de MeerPas. Lees hieronder welke kledingwinkels

schepijs smaken

4 keer afkoelen met je MeerPas

Zomer, zon en zin in ijs! Ben je na een zonnige, warme dag wel toe aan een ijskoude break? Van schepijs tot ijskoffie: Haarlemmermeer heeft verschillende leuke plekjes waar jij geniet van een verkoelende traktatie. Wat vind jij het lekkerst? Kies jouw favoriet of probeer ze gewoon allemaal uit met je MeerPas. Ambachtelijk ijs van