BLOG

Op wereldreis door Badhoevedorp

8 juli 2024

Heb jij zin in internationale ervaringen, maar geen zin om er ver voor te reizen? In Haarlemmermeer valt meer dan genoeg te beleven. Ontdek de internationale kant van Badhoevedorp tijdens deze shoppingroute. Je maakt kennis met internationale smaken, culturen en verhalen, en je kunt zelfs een “vliegreis” maken. Allemaal zonder Badhoevedorp te verlaten.

📍4 stops 🥾2 km 🕒30 min

Voorkant winkel - Boekhandel Jaspers

Boekhandel Jaspers

📍Sloterweg 95

Van reisgidsen en internationale kookboeken tot een heerlijk fictieboek om in gedachten af te reizen naar andere landen, tijdperken en universums: de boekhandel is het perfecte beginpunt voor een bijzondere reis. Boekhandel Jaspers heeft een ontspannen sfeer zodat je op je gemak kunt rondsnuffelen, maar je kunt er ook rekenen op uitstekend advies.

Boekhandel Jaspers ➡️

Dennis Delicious

Dennis Delicious

📍Lorentzplein 37

De smaakpapillen willen ook wat en daarom is onze volgende bestemming Dennis Delicious. Met de heerlijke producten en inspirerende tips van deze delicatessenwinkel zet je zelf met gemak internationale hapjes op je (borrel)tafel, van Spaanse tapas tot Italiaanse pizzarolletjes. Aan de bijpassende buitenlandse wijn is ook gedacht!

Dennis Delicious ➡️

Decoratie home SPIJCK.

SPIJCK

📍Zeemanlaan 4

Volgende stop: SPIJCK! Naar eigen zeggen een winkel van Nederlandse bodem met een wereldse levenshouding. Mode, accessoires, cadeaus en interieurartikelen vind je allemaal onder één dak bij deze inspirerende conceptstore. SPIJCK staat voor Stoer, Puur, Licht en Uitgesproken. De winkel biedt een mooie mix van merken en bovenal uitstekend advies.

SPIJCK ➡️

Corendon hotels & Resorts vliegtuig corendon tour

Corendon Hotel

📍Schipholweg 275

Als je pal voor de Boeing 747 bij het Corendon Amsterdam Schiphol Airport Hotel staat, krijg je pas echt dat gevoel alsof je op vakantie gaat. Bewonder de binnenkant tijdens een rondleiding of maak een mooie foto bij het vliegtuig. Begeef je daarna naar de Mondi Skybar voor een Caribische eetervaring mét sfeervolle muziek en een spectaculair uitzicht.

Corendon Hotel ➡️

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen