Volendammer Vishandel Kruisweg

Hoofddorp

Volendammer Vishandel Kruisweg

Bij de Volendammer Vishandel Kruisweg vind je de lekkerste vis. Bovendien heb je er een zeer uitgebreide keuze aan visspecialiteiten, zoals visschotels, kibbeling van echte kabeljauw, overheerlijke haring, verse of gebakken vis, visdelicatessen, belegde broodjes, soepen en luxe hapjes. De Volendammer Vishandel heeft 1e kwaliteit vis hoog in het vaandel staan. Al haar producten worden met veel liefde en aandacht in de keuken bereid en bovendien hebben alle medewerkers een passie voor het bereiden van vis.

Dagverse vis

Voor iedere gelegenheid zit er wel een geschikte visselectie tussen bij de Volendammer Vishandel. Zo hebben ze luxe hapjes, visschotels en salades voor verjaardagen of jubilea, belegde broodjes voor even tussendoor of als lunch en kant-en-klaarmaaltijden als heerlijk diner. De schotels worden kort van tevoren bereid, zodat je met heerlijke verse vis thuiskomt. Daarnaast worden alle visspecialiteiten van dagverse, eersteklas kwaliteit ingredi├źnten bereid.

Bij Volendammer Vishandel Kruisweg heten de medewerkers jou van harte welkom. Ze doen hun uiterste best en staan vol enthousiasme in de keuken. Je kan ook gemakkelijk online jouw vis of visschotel bestellen. Voor 24.00 besteld betekent meestal dat je het de volgende dag al kan ophalen. Heb je zin in vis gekregen of ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens gezellig langs of neem een kijkje op hun website en geniet van de heerlijkste visspecialiteiten!

Volendammer Vishandel Kruisweg

Adres

Kruisweg 991 Hoofddorp


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

023 563 4672

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag 08:30 – 16:00
zondag Gesloten