Verkaik Verf & Interieur

Hoofddorp

Verkaik Hoofddorp

Bij Verkaik Verf & Interieur kan je terecht voor behang, verfgereedschap, gordijnen, raamdecoratie en vloeren in allerlei kleuren. Verkaik levert aan zowel bedrijven als particulieren en werkt nauw samen met Verkaik Glas. Hierdoor kunnen zij een uitgebreid woonassortiment aanbieden onder één dak. De stylisten kunnen jou hierbij een compleet interieuradvies geven, ze nemen alle tijd voor je. Wil je alleen rond snuffelen door het behang, de verf kleuren en gordijn samples, dan is dat ook geen probleem. 

Persoonlijk advies en service

Verkaik Verf & Interieur levert naast producten ook een gratis meet- en montageservice. Hun vakmensen komen speciaal bij jou langs voor het inmeten en monteren. Daarbij geven ze jou advies over de diverse mogelijkheden. Verder delen ze tips, weetjes en kennis op hun website, zoals nieuwe producten, handige tips en trends op het gebied van interieur. Daarnaast bieden ze ook mooie acties, zoals kortingen op gordijnen, raamdecoratie en nog veel meer.

Bij Verkaik Verf & Interieur ben je altijd van harte welkom. In de showroom kan je je laten verrassen door het ruime assortiment. Ook zijn de medewerkers altijd tijdens de openingstijden beschikbaar voor het geven van korte adviezen. Wil je liever een afspraak maken? Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreken zij dan al jouw interieur wensen of klussen. Uiteraard is hun advies altijd gratis en krijg je staaltjes, samples en testers mee om thuis nog eens goed te bekijken. Kom daarom eens gezellig in hun showroom langs of maak een afspraak!

Verkaik Verf & Interieur

Verkooppunt MeerPas
Adres

Wijkermeerstraat 23 Hoofddorp


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

023 561 7385

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag gesloten