Orries

Nieuw-Vennep

Orries

Bij Orries kan je heerlijk eten, borrelen, feesten en drinken. In het restaurant heb je uitzicht op het Venneperplein en ondertussen kan je genieten van de zeer vriendelijke bediening. Het menu is divers en uitgebreid, met regelmatig speciale seizoensgerechten. Zo kan je kiezen voor een High Beer, botermalse biefstuk van Nieuw-Vennep, het beste vlees, vis en groenten en nog veel meer verse gerechten. Voorafgaand aan het diner kan je genieten van een heerlijk drankje aan de bar met uitzicht op de Hoofdvaart.

Voor iedereen iets wils

De medewerkers zullen je warm en gastvrij ontvangen, je kan altijd bij Orries naar binnen stappen. Ben je vegetarisch, eet je glutenvrij, heb je een allergie of andere dieetwensen? Het team van Orries zal meteen een passend, legio gerecht voor je creëren. In het restaurant heerst een warme sfeer, waar iedereen zich thuis voelt met een trendy inrichting. Bovendien zijn er comfortabele stoelen en lange banken aanwezig, waar je lekker lang kunt blijven zitten. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen aanwezig, aan iedereen wordt gedacht.

Wil je een feestje vieren, dan is er ook een bar aanwezig. De ruimte met Orries bar is te huren voor wel 60 tot 100 personen. Je hebt beschikking over je eigen muziek en sanitair. De ruimte is beschikbaar voor in de ochtend, middag en avond. Er is zelfs een grote smart tv aanwezig, zodat er presentaties gegeven kunnen worden. Bevalt het restaurant Orries jou heel goed, dan kan je een leuke cadeaubon weggeven om iemand te verrassen met een heerlijk etentje.

Orries

Verkooppunt MeerPas
Adres

Hoofdweg Oostzijde 1173I
2152 LL Nieuw-Vennep


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0252 674 191

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 15:00 – 22:00
donderdag 15:00 – 22:00
vrijdag 12:00 – 22:30
zaterdag  12:00 – 22:30
zondag  12:00 – 22:00