Keurslager Keirsgieter

Zwanenburg

Keurslager Keirsgieter

Keurslager Keirsgieter heeft een heerlijk en ruim aanbod aan kwalitatieve vleesproducten. Zo heeft ze varkens-, rund-, kalfs- en lamsvlees, kip, kalkoen en vleeswaren. Ook biedt de keurslager heerlijke vleespakketten voor de barbecue, gourmet en fondue, maar ook maaltijden, salades schotels en hapjesschotels om jouw feestje helemaal compleet te maken. Bij Keurslager Keirsgieter kan je zonder moeite elke dag weer een smaakvolle maaltijd koken.

Inspiratie en heerlijke recepten

Keirsgieter probeert graag nieuwe producten uit, zoals de Special. Er is inspiratie genoeg en bovendien delen zij ook nog eens hun heerlijke recepten. Bij de keurslagerij wordt er altijd gebruik gemaakt van verse ingredi├źnten om het heerlijkste en mooiste vlees en salades te bereiden. De passie van de slager proef je ook zeker terug in al hun producten. Voor een geslaagd feestje, event of borrel kan je bij de keurslager goed terecht. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Keurslager Keirsgieter heeft ook cadeaukaarten die je kan kopen.

Bij Keurslager Keirsgieter ben je altijd van harte welkom. Ben je klant, dan kan je ook nog eens punten sparen voor prachtige kortingen. Daarnaast hebben ze ook zeer leuke acties waar je aan mee kan dingen. Kom daarom eens langs Keurslager Keirsgieter en ontdek de heerlijke vleesproducten!

Keurslager Keirsgieter

Adres

Dennenlaan 41 Zwanenburg


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

020 369 9740

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 08:00 – 18:00
dinsdag 08:00 – 18:00
woensdag 08:00 – 18:00
donderdag 08:00 – 18:00
vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag 08:00 – 18:00
zondag Gesloten