Het Zwaantje

Zwanenburg

Het Zwaantje

Het Zwaantje is een gezellig café met het eten van een restaurant. Ze ontvangt al ruim 120 jaar haar gasten. Je kan er heerlijk borrelen, dineren en zelfs een feestje of evenement organiseren. Ooit was Het Zwaantje een veerhuis, waar trekschepen aanmeerden en de schipper een borreltje in het café dronk. Het aanmeren kan nu ook nog, want er staat nog steeds een steiger voor de deur. Het Zwaantje heeft een uitgebreid menu met voor iedereen wat wils, ook voor kinderen. Je kan daarom met zowel een grote als een kleine groep overdags of ‘s avonds komen.

Voor feestjes en nog veel meer

Als je iets te vieren hebt of een zakelijke bijeenkomst wil organiseren kan je heerlijk eten of borrelen bij Het Zwaantje. De locatie heeft een ruimte voor wel 120 personen. Daarnaast is er altijd nog genoeg ruimte voor een DJ of kleine band, zodat jouw feest compleet is. In het café heerst een ongedwongen familiaire sfeer, waardoor je je snel thuis voelt. Qua eten en hapjes is er zelfs een walking dinner, waarbij iedereen verschillende kleine gerechtjes kan proeven, hoe leuk is dat! Op die manier kan je van alles wat proeven.

Of je nu gewoon gezellig langs wilt komen in het café met vrienden of familie of een bruiloft, zakelijk diner, verjaardagsfeest of receptie wilt organiseren, het kan allemaal bij Het Zwaantje. Ze maken graag tijd voor je vrij om al jouw wensen door te nemen en deze waar te maken. Kom daarom eens gezellig langs!

Het Zwaantje

Adres

Zwanenburgerdijk 454 Zwanenburg


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

020 497 0511

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 17:00 – 22:00
donderdag 17:00 – 22:00
vrijdag 17:00 – 22:00
zaterdag 17:00 – 22:00
zondag 17:00 – 22:00