Gewoon Mooy

Nieuw-Vennep

Gewoon Mooy

Voor het verbeteren van verschillende huidproblemen ben je bij Gewoon Mooy op het juiste adres. Gewoon Mooy biedt diverse behandelingen voor onder andere eczeem, rimpels, roodheid, droogheid en acne. Daarnaast kan je je ook heerlijk laten verwennen met een gezichtsmassage met fruit geuren. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van het lichaam wordt betrokken om samen tot een juiste en passende oplossing te komen.

Gewoon Mooy staat voor kwaliteit, wat terug is te vinden in de salon. De huidspecialisten hebben meerdere jaren werkervaring. Behandelingen worden verzorgd met Pascaud en Payot en door middel van een huidtype test wordt jouw huidtype bepaald. Kleine oneffenheden kunnen verwijderd worden met speciaal apparatuur. De producten zijn allemaal natuurlijk, je blijft mooi zoals je bent. 

Onder het genot van je behandeling kan je van het uitzicht op de Hoofdvaart genieten. Na afloop ga je niet zonder lege handen naar huis, je krijgt ook altijd leefstijladviezen om je huid te laten stralen. Wil je ook tot rust komen, jezelf even verwennen en/of vervelende huidklachten aanpakken? Je bent altijd van harte welkom bij Gewoon Mooy!

Gewoon Mooy

Adres

Hoofdweg Westzijde 1167
Nieuw-Vennep

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

+(31) 6 52205546

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag 09:00 – 17:30
dinsdag 13:00 – 17:00
woensdag 14:00 – 21:30
donderdag 09:00 – 21:30
vrijdag Gesloten
zaterdag 09:00 – 15:00
zondag Gesloten