Copy Partners

Nieuw-Vennep

Copy Partners

Copy Partners is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is 25 jaar geleden ontstaan in Hoofddorp, doordat vader Ton van Groeningen een groot gat zag tussen de drukker om de hoek en een reclamebureau. Copy Partners is door de jaren heen een vertrouwd adres geworden voor veel klanten. Je kunt bij Copy Partners terecht als je snel printwerk nodig hebt, een logo of tekst op kleding of vormgeving en een ontwerp.

Wat doet Copy Partners?

Bij Copy Partners werken ze graag met lokale ondernemers. Doordat ze bij Copy Partners heel snel kunnen schakelen hebben ze tijdens corona heel veel mondkapjes kunnen bedrukken. Je kunt bij Copy partners ook terecht voor relatiegeschenken, textiel producten, groot formaat printen, zeefdrukken en inbinden. Bij Copy Partners bekijken ze per opdracht naar de beste methode. Kleine oplage? Geen probleem. Ook voor een Re-branding, een PowerPoint presentatie aanpassen aan de nieuwe huisstijl en advertenties voor op social media kun je bij hun terecht. Daarnaast hebben ze een 4 uurs service en een eigen haal/breng service.

Als de klant iets vraagt, dan doen ze dat. En als ze het niet zelf kunnen, dan regelen ze het. Dit doen ze met veel plezier, passie en betrokkenheid!

Copy Partners

Adres

Venneperweg 453 Nieuw-Vennep


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

023 564 0750

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 08:30 – 17:30
dinsdag 08:30 – 17:30
woensdag 08:30 – 17:30
donderdag 08:30 – 17:30
vrijdag 08:30 – 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten