Cigo VenneperHof

Nieuw-Vennep

Cigo VenneperHof

Cigo Venneperhof is de meest gezellige tabaksspeciaalzaak van Nieuw-Vennep en omgeving. De winkel is gelegen midden in het winkelcentrum en bestaat al sinds 1978. De tabakszaak is gespecialiseerd in tabak en rokersbenodigdheden, loterijen, wenskaarten, geschenken, kantoorartikelen, tijdschriften en lectuur. Daarnaast kan je er terecht voor tickets, pasfoto’s, postzegels, cadeaubonnen, simkaarten, zoetwaren en heerlijke bonbons van Leonidas. Naast tabak kan je er dus ook hele leuke cadeaus vinden.

Loterijverkooppunt en kansspelclub

Cigo Venneperhof wordt ook wel een loterijverkooppunt of kansspelclub genoemd. Met de cadeaukaart van Cigo kan je voor prachtige uitjes sparen bij diverse winkels, zoals een weekend samen weg of naar de bioscoop. Daarnaast hebben zij een klantenkaart, waarmee je voor prachtige kortingen en speciale voordeelacties kan sparen. Cigo is de echte specialist met een voorliefde voor kansspelen, wenskaarten en cadeaus. Zij kunnen jou de beste beleving en ervaring als klant geven en vertellen jou alle ins en outs.

Cigo is aangesloten bij de Kansspelclub en Giftclub. Door mee te doen ding je met prachtige prijzen mee, waaronder de Eurojackpot. Inmiddels is Cigo al zo’n succes dat ze gegroeid is naar 160 locaties in Nederland. Wil je ook meedingen met fantastische loterijen of heb je iets anders nodig? Kom dan eens gezellig langs in de winkel!

Cigo VenneperHof

Verkooppunt MeerPas
Adres

Venneperhof 41
2151 AW Nieuw-Vennep


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0252 674 895

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 11:00 – 17:45
dinsdag 09:00 – 17:45
woensdag 09:00 – 17:45
donderdag 09:00 – 17:45
vrijdag 09:00 – 17:45
zaterdag 09:00 – 16:45
zondag Gesloten