BloemenWeijden Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

BloemenWeijden

Bij BloemenWeijden in Nieuw-Vennep kan je niet alleen terecht voor prachtige, kleurrijke bloemen, maar ook voor diverse soorten planten, vazen, potten, cadeaus en accessoires. De bloemenwinkel bestaat uit een gezellig team dat graag voor je klaar staat en de mooiste boeketten samenstelt, zoals een bosje rozen, bruidsboeket, sierstuk of rouwbloemen. De boeketten gaan wel minimaal een week mee, waardoor je er lang van kan genieten. Het team heeft voldoende ervaring, liefde voor het vak en denkt graag op een creatieve manier met je mee.

De BloemenWeijden houdt zich bezig met de laatste en nieuwste trends en doet zoveel mogelijk inspiratie op, door bijvoorbeeld workshops te volgen. In de winkel zijn bloemen voor elke gelegenheid te vinden, zoals een bruiloft, begrafenis, verjaardag, Moederdag, valentijn of gewoon om jezelf eens te verwennen. Tijdens jouw bezoek aan de winkel kan je genieten van een heerlijk kopje koffie en ondertussen gezellig een praatje maken. De medewerkers stellen een prachtig boeket voor jou samen die aan al jouw wensen voldoet.

De verschillende mogelijkheden

Wil je elke week, twee weken of elke maand een vers, fleurig boeket op tafel, het dressoir of op kantoor? Dan kan je een bloemenabonnement afsluiten bij de BloemenWeijden. Verder zijn trouwboeketten, corsages, tafel- en autostukken, bedrijfsbeplantingen, evenementbloemen of een persoonlijk bloemstuk voor het verlies van dierbaren mogelijk. Vind je niet het juiste boeket, dan gaan ze deze voor jou zoeken. De bloemenwinkel heeft een gezellige, vrolijke sfeer en je bent altijd van harte welkom. Kom daarom eens langs voor een lief cadeautje voor een ander of gewoon voor jezelf.

BloemenWeijden Nieuw-Vennep

Adres

De Symfonie 57 Nieuw-Vennep


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0252 67 31 77

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 09:00 – 18:00
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 08:00 – 17:00
zondag Gesloten