BloemenWeijden Hoofddorp

Hoofddorp

BloemenWeijden Hoofddorp

BloemenWeijden Hoofddorp biedt kwalitatieve en kleurrijke bloemen voor iedere gelegenheid, of het nu zakelijk is, voor een bruiloft, verjaardag, valentijn, Moederdag, als bedankje, om jezelf te verwennen of voor een begrafenis. De boeketten gaan wel minimaal een week mee. Daarnaast bieden ze diverse soorten planten, vazen, potten en cadeaus. De medewerkers hebben voldoende ervaring en passie voor hun vak, ze denken graag op een creatieve manier met jou mee om zo tot een passende oplossing te komen. Tussendoor kan je heerlijk genieten van een bakje koffie of thee en een gezellig praatje maken.

Een boeket naar wens

Het team van BloemenWeijden doet zoveel mogelijk inspiratie op, houdt de laatste en nieuwste trends bij door workshops te volgen en deelt deze kennis graag met je. In de winkel vind je het mooiste trouwboeket tot een ingetogen rouwstuk. Wil je elke week, twee weken of maand een vers, fleurig boeket op tafel of op kantoor, dan is dat ook mogelijk. Je kan namelijk ook kiezen voor een bloemenabonnement. Verder hebben ze corsages, tafel- en autostukken, bedrijfsbeplantingen en evenementbloemen.

Vind je niet een boeket dat aan jouw wensen voldoet, dan gaat het team van BloemenWeijden voor je zoeken. Hierdoor ga je nooit met lege handen naar huis. Bovendien heerst er een gezellige, vrolijke sfeer en ben je altijd van harte welkom. Kom daarom eens gezellig een kijkje nemen in de winkel en verwen jezelf of een ander met een lief gebaar.

BloemenWeijden Hoofddorp

Adres

Polderplein 233
2132 BG Hoofddorp


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

023 785 4117

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 09:00 – 18:00
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten