Een lokaal kerstcadeau met de MeerPas

Kies dit jaar voor een lokaal kerstcadeau

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Naast het traditionele kerstpakket is de cadeaukaart een populair geschenk. En dit jaar maak je elke ontvanger blij met een unieke MeerPas. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

De MeerPas is een lokale beleving

De MeerPas is een sympathiek alternatief voor alle landelijke cadeaukaarten. Shoppen bij je favoriete kledingwinkel, een boeketje kopen bij de bloemist om de hoek of lekker uit eten in je lievelingsrestaurant. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die Haarlemmermeer zo leuk maken.

Lokaal heeft het allemaal!

Op dit moment kun je met de MeerPas terecht bij meer dan 100 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. 

De MeerPas ook online besteden?

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van de MeerPas. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop. 

Het ultieme keuzecadeau.

Onder andere te besteden bij:

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte

Voor nog meer keuzevrijheid combineer je de MeerPas met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers.

Kortom: er is voor elk wat wils.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Kies je voor Cadeaux à la Carte, dan kies je voor ontzorging. Eenmaal besteld heb je geen omkijken meer naar je kerstgeschenk. De cadeaukaarten worden tijdig geleverd in een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher via e-mail. Met hun unieke code loggen je medewerkers en relaties in op de webshop om hun favoriete geschenk, activiteit of uitje te kiezen.

Een ruim online aanbod

Ik ben geïnteresseerd in het kerstcadeau

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen. Wij zullen je meer vertellen over het kerstcadeau en het keuzecadeau.

"*" geeft vereiste velden aan

meerpas.png