BLOG

10 cadeautips voor Moederdag

11 april 2024

Moederdag komt eraan! Dit is de dag om haar te bedanken voor alles wat ze doet. En wat is nou leuker dan haar te verrassen met een cadeau? Hier zijn tien cadeautips voor de liefste moeders, schoonmoeders, grootmoeders en bonusmoeders.

1: Een dagje wellness

Geef een welverdiende pauze aan de drukke moeder die nooit tijd voor haarzelf neemt. Bij Amazing feet/hands krijgt je moeder een geheel verzorgde manicure of pedicure. En ze gaat naar huis met een mooi kleurtje op de nagels waar ze nog lang van kan genieten.

2: Bloemenabonnement

Bloemen doen het altijd goed. Hoe leuk is het als je moeder elke maand wordt verrast met een vers boeket? BloemenWeijden kan het allemaal voor je regelen.

3: Haarlemmermeers cadeautje

Verras jouw moeder met de meest lokale tas van de regio. Bij Liefs uit Haarlemmermeer scoor je een unieke totebag of shopper met Haarlemmermeerse iconen erop. Ideaal voor de boodschappen, sportspullen of wat je maar wilt.

4: Koffiedate

Spreek samen met je moeder af bij Multivlaai Hoofddorp. Trakteer haar op een lekker gebakje met een kop koffie of thee en neem lekker de tijd om bij te kletsen.

5: Een zonnebril

Zet je moeder in het zonnetje met een mooie zonnebril. Bij Wen’s Tas shop je stijlvolle brillen waarmee ze er de hele zomer stralend uitziet.

6: Blond Amsterdam

Wie wordt er niet vrolijk van het aardewerk van Blond Amsterdam? Speciaal voor Moederdag heeft het merk geweldige theelichthuisjes, bloemenvaasjes en sieradendoosjes ontworpen. Je koopt ze bij de Snoep & Kadoboetiek in Nieuw-Vennep.

7: Fotocollage

Maak een fotocollage met jullie mooiste herinneringen. Foto’s zijn toch veel leuker aan je muur dan op je mobiel? Met de fotosnelservice van HEMA laat je je foto’s gemakkelijk afdrukken.

8: Dagje niet koken

Als jouw moeder degene is die altijd het eten kookt thuis, zorg je ervoor dat ze op haar dag alleen maar hoeft aan te schuiven. Neem je moeder mee uit eten in haar favoriete restaurant. Of duik zelf de keuken in en tover haar lievelingsgerecht op tafel. Vergeet niet om ook de afwas te doen!

9: Verzorgend cadeautje

Je moeder zorgt goed voor jou, maar wie doet dat voor haar? Verwen haar met een goed verzorgingsproduct dat ze niet zo gauw zelf zou kopen. Van fijne skincare tot een lekker voorjaarsluchtje, laat je adviseren bij Drogisterij Parfumerie Splinter.

10: De MeerPas

Wat je moeder het liefst wil, weet zij natuurlijk zelf het beste. Geef haar een MeerPas cadeau, zodat ze kan kiezen. Koop de MeerPas hier.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Vaderdag vader met dochters

5 keer inspiratie voor Vaderdag

Voor je het weet, is het alweer Vaderdag. Zondag 16 juni is de dag om alle vaders in het zonnetje te zetten. Laat je inspireren door leuke activiteiten, persoonlijke cadeaus en lieve berichtjes. Zo maak jij er een bijzondere dag van voor die bijzondere man in je leven. Fantastische activiteiten voor Vaderdag Verras je vader

Vrouw en meisje met paaseieren

5 keer brood, banket en chocolade met de MeerPas

Winkelen op een lege maag is geen goed idee. Maar zelfs als je goed gegeten hebt, is het moeilijk om de verleiding van versgebakken brood en verfijnde gebakjes en bonbons te weerstaan. Of je nu een echte zoetekauw of meer van de hartige snacks bent, met jouw MeerPas smaakt alles net even lekkerder. We zetten

verlanglijstje inspiratie jongen denkt en schrijft

Verlanglijstje inspiratie: 15 ideeën om je te helpen

Wanneer Sinterklaas of Kerstmis er bijna aan komt, krijg je misschien wel de vraag: stuur je even je lijstje door? Verlanglijstje inspiratie nodig? Geen paniek! In dit artikel geven we genoeg ideeën voor leuke cadeaus voor Sinterklaas of Kerstmis. En nog wat tips zodat jij nooit meer zonder inspiratie komt te zitten. Deze lijst is